Mission

WTC Tonneke fietst in clubverband, elke zondagvoormiddag en elke feestdag.We houden ons aan enkele vaste parcours, afgewisseld met een alternatieve tocht. De alternatieve rit is steeds een initiatief van een lid, welke zelf een mooie tocht in petto heeft.

Er is een A-, B- en een C-team :

A-team :

Geldt +/-vrije snelheid maar er wordt niet gekoerst of gedemarreerd. Na elke moeilijke hindernis wordt er even ingehouden. De hoge snelheid wordt vooral ontwikkeld in groepsverband (continu aflossend kopwerk, ronddraaien). De wegkapiteins bewaken het doel om de groep maximaal samen te houden.

Verzamelpunt : links voor café (kant groene draad) 

B-team : 

Snelheid wordt aldaar beperkt tot +/-30 33 km/u, welke de wegkapiteins bepalen afhankelijk van weersomstandigheden en moeilijkheidsgraad rit. Hier wordt totaal in groepsverband gefietst. Het aflossende kopwerk (ronddraaien) wordt ook hier geapprecieerd.

Verzamelpunt : recht voor café (midden)
 
C-team :
 
Hier primeert het team en geldt de groepssnelheid. We streven naar een gemiddelde van +/-27 30km/u, welke de wegkapiteins bepalen afhankelijk van weersomstandigheden en moeilijkheidsgraad rit.

Verzamelpunt : rechts voor café (kant frituur)

Ook al gaat de trapfrequentie en snelheid soms de hoogte in. Fietsen en plezier maken gaan bij ons hand in hand. De groep primeert tov individuele prestaties !

We zijn en blijven een echte toffe bende. De club organiseert elk jaar eveneens een paar evenementen en diverse uitstappen voor de leden.

Fiets- en evenementenkalender kan je hier vinden: Fiets KalenderUA-30587922-1