Mission

WTC Tonneke fietst in clubverband, elke zondagvoormiddag en elke feestdag.We houden ons aan enkele vaste parcours, afgewisseld met een alternatieve tocht. De alternatieve rit is steeds een initiatief van een lid, welke zelf een mooie tocht in petto heeft. 

Er is een A-, B- en een C-team :

A-team

Geldt +/-vrije snelheid maar er wordt niet gekoerst of gedemarreerd. Na elke moeilijke hindernis wordt er even ingehouden. De hoge snelheid wordt vooral ontwikkeld in groepsverband (continu aflossend kopwerk, ronddraaien). De wegkapiteins bewaken het doel om de groep maximaal samen te houden.

Verzamelpunt : links voor café (kant groene draad) 

B-team

Snelheid wordt aldaar beperkt tot +/-30 à 33 km/u, welke de wegkapiteins bepalen afhankelijk van weersomstandigheden en moeilijkheidsgraad rit. Hier wordt totaal in groepsverband gefietst. Het aflossende kopwerk (ronddraaien) wordt ook hier geapprecieerd.

Verzamelpunt : recht voor café (midden)
 
C-team
 
Hier primeert het team en geldt de groepssnelheid. We streven naar een gemiddelde van +/-27 à 30km/u, welke de wegkapiteins bepalen afhankelijk van weersomstandigheden en moeilijkheidsgraad rit.

Verzamelpunt : rechts voor café (kant frituur)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Wij zijn en blijven een gerespecteerde club waarbij kwaliteit, plezier & vriendschap bovenaan ons verlanglijstje staan.

Daarvoor staat uw bestuur en voorzitter garant.

De groep is uitgegroeid tot een echte toffe bende en nog altijd blijven de trappers op een hoge frequentie en wattage ronddraaien.

Fietsen en plezier maken gaan bij ons hand in hand. De groep primeert tov individuele prestaties !

De club organiseert elk jaar eveneens een paar evenementen en diverse uitstappen voor de leden.

Fiets- en evenementenkalender kan je hier vinden: Fietskalender

UA-30587922-1